Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de chile
- 4 chiles anchos, desvenados
- 300 g de agua, muy caliente
Pastel
- 20 g de pan molido, para espolvorear
- 150 g de azúcar moscabada
- 100 g de azúcar refinada
- 180 g de mantequilla
- 300 g de chocolate en polvo
- 5 huevos
- 110 g de harina
- ¼ cucharada de sal
- 1 ½ cucharada de polvo para hornear
- 1 cucharada de canela en polvo
Ganache
- 30 g de azúcar
- 230 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 20 g de mantequilla
- 250 g de chocolate semi amargo, en trozos
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2692 kJ / 641 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Mazapán de almendras y cocoa
30 min
Arroz al horno con calabacita y queso
50 Min
Brownies rápidos de tres chocolates
40 Min
Delicia de helado
10sa
Chiles en escabeche
1hod.
Salsa bruja
5 min
Helado bicolor con praliné
8 Std. 15 Min
Helado de praliné
5 Std. 30 Min
Arroz al chile serrano y epazote
2 Std. 40 Min
Brioche de chocolate y avellana
2hod. 20min
Chocolatines
4h 30min
Pastel Alemán
1 Std. 10 Min