Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de leche
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 100 g de mantequilla, en trozos
- 1 huevo
- ½ cdita de vainilla
-
30
g de levadura prensada fresca
of 1 sobre de levadura seca instantánea - 500 g de harina
- 1 - 2 pizcas de sal
- 200 g de crema de cacao y avellanas, para rellenar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1459 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
El mejor pastel de chocolate
1h
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30 min
Conchas Gourmet
3 godz. 15 min
Rosca de reyes
3h
Pan de muerto
3h
Garibaldis
40 Min
Pastel tropical
2 godz. 40 min
Bollitos de mantequilla
1h 40 min
Besos de dama
1h
Tamales dulces de pasas
2 godz.
Pan de elote
2 godz.
Bisquets
40 Min