Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flan
- 50 g de caramelo líquido, para el molde
- 2 huevos, grandes
- 185 g de leche condensada
- 15 g de fécula de maíz
- 100 g de leche
- 5 g de esencia de vainilla
Bizcocho
- 2 huevos
- 50 g de azúcar
- 50 g de harina
- 30 g de cocoa en polvo
- 50 g de mantequilla sin sal, derretida
- 30 g de leche
Cocción y presentación
- 500 g de agua
- 100 g de crema batida, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 947 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Pastel imposible al Varoma
6 Std.
Cheesecake de naranja al Varoma
7h
Carlota de mango y queso
7h
Gelatina de queso y piña
4ωρ.
Par de mimosas
10min
Mole chiapaneco
30min
Pastel de tres leches
3h
Pastel de cajeta
1h 10min
Pay de queso
6 Std.
Carlota de durazno
5 godz.