Compatibele versies
Italienische Reiskroketten mit Mozzarellakern (Arancini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reis kochen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Risottoreis
- 30 g Butter
- 400 g Wasser
- ½ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
Kroketten
- 70 g Brot, trocken, in kleinen Würfeln (Sorte nach Geschmack)
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
100 - 150
g Mozzarella, in Würfeln (1-2 cm)
of 100 - 150 g Mini-Mozzarella, Kugeln - 1 Ei (Größe M), verquirlt
- Öl, zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 685 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min
Spinat-Käse-Kroketten
1 godz.
Empanadas mit Thunfisch
2 Std.
Russischer Salat
50 min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 Std. 15 Min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2 Std. 15 Min
Pizza Wraps
1 Std. 15 Min
Tiroler Schlutzkrapfen
1 godz.
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
40min
Lustenauer Käsdönnala
2h 30min
Weizentortillas
30 min
Kartoffel-Gnocchi
1 Std. 15 Min