Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 新鮮青辣椒 ,切段(約3公分)
- 15 克 蒜頭
- 15 克 香菜
- 1 茶匙 小茴香籽
- ½ 茶匙 辣椒粉
- ½ 茶匙 印度芳香佐料(葛拉姆馬薩拉)
- 1 茶匙 鹽
- 130 克 原味優格
- 500 克 豬腱肉 ,切塊(約3公分)
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約4公分)
- 20 克 奶油
- 150 克 馬鈴薯 ,去皮,切丁(約1公分)
- 300 克 雞肉高湯
- 240 克 茉莉香米 ,洗淨瀝乾
- 50 克 葡萄乾
- 1 茶匙 薑黃粉
裝飾
- 60 克 去皮杏仁
- 50 克 葡萄乾
- 15 克 奶油
- 20 克 香菜 ,只取葉子
- Voeding
- per 1 整份食譜
- Calorieën
- 11951 kJ / 2859.1 kcal
- Eiwitten
- 154.2 g
- Koolhydraten
- 344.1 g
- Vetten
- 96.5 g
- Vezels
- 20.6 g