Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde

Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde

3.7 33 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 650 g de chair de courge d'hiver coupée en morceaux
  • 400 g eau
  • 4 filets de colin de 150 g env.
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 40 g d'échalote coupée en deux
  • 5 brins de persil frais, équeuté
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à café de fécule de maïs
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 130 g de crème fraîche légère
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 25.8 g
Calorieën 1091.2 kJ / 260.2 kcal
Vetten 13.2 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...