Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g cukinii, pokrojonej na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 ząbek czosnku
- 25 g masła
- 25 g oliwy z oliwek
- 320 g ryżu do risotto, np. arborio
- 70 g białego wina, wytrawnego
- 680 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 100 g sera feta, pokrojonego w 1 cm kostkę
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 10 liści bazylii, świeżych, posiekanych
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1921.8 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto szparagowe
20 min
Risotto z boczkiem i cukinią
40min
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40min
Risotto ze szpinakiem i z suszonymi pomidorami
45 min
Risotto z groszkiem i miętą
40min
Risotto ze świeżymi pomidorami
30 min
Risotto z burakami i balsamico
40min
Risotto z cukinii
45 min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 min
Risotto z jarmużem
50 Min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25 min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 Min