Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème mascarpone et le montage
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 250 g de mascarpone, très froid
- 2 pincées de vanille en poudre
- 250 g de fraises, coupées en morceaux, et quelques-unes pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1458.6 kJ / 345.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Biscuit roulé aux fraises
3 godz.
Bûche express au praliné
45 Min
Fraisier
15h
Bûche roulée vanille-chocolat
2 godz.
Charlotte aux fraises
3h 35min
Génoise
50 Min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Génoise au chocolat
45 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Entremets façon tiramisu
5h
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 Std. 30 Min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min