Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de viande séchée des Grisons, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g de poireau, en morceaux
- 150 g de carottes, en morceaux
- 100 g de céleri-rave, en morceaux
- 30 g de beurre
- 80 g d’orge perlé
- 800 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande (pour 0.5 l chacun)
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 200 g de crème entière
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Potée de lentilles à la viande hachée
50min
Curry de courge
1h
Baguette
1 godz. 45 min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45min
Pains Naan à la coriandre
1 godz. 15 min
Émincé à la zurichoise
50min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Amandes cacao moka
50min
Curry de lentilles
50min
Soupe d'orge des Grisons
55min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min