Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) y un poco más para servir
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de pulpa de calabaza en dados
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 900 g de caldo de ave
- 300 g de arroz de grano redondo
- 50 g de queso rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1463 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Risotto con calabacín y beicon
35 Min
Sopa de batata, pimiento rojo y judías blancas
35 Min
Risotto al limón
25min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 min
Tallarines con calabaza
1h 10 min
Tarta salada de calabaza y espinacas
1h 20 min
Arroz con calabaza para deportistas
30 min
Crema de batatas y garbanzos
35 Min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Arroz con champiñones Portobello
30 min