Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de verduras variadas (cebolla, ajo, puerro, calabacín, zanahoria, etc.)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 200 - 250 g de lentejas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 20 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 600 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de orégano seco
- 80 - 100 g de picatostes para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 107.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de guisantes
30 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 min
Sopa griega de garbanzos
25 min
Vasitos de plátano y dulce de leche
10 min
Tosta de cangrejo y atún
10 min
Crema de lentejas rojas
35 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Mojito de fresas sin alcohol
5min
Sopa griega de garbanzos
25 min
Menú: Vichyssoise. Salmón con espárragos verdes y salsa de queso manchego. Quesillo de yogur
1 godz. 10 min
Crema de judías blancas y calabaza
30 min
Crema de judías blancas y verduras
30 min