Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de verduras variadas (cebolla, ajo, puerro, calabacín, zanahoria, etc.)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 200 - 250 g de lentejas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 20 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 600 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de orégano seco
- 80 - 100 g de picatostes para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 107.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Vasitos de plátano y dulce de leche
10min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45 Min
Mojito de fresas sin alcohol
5 min
Sopa griega de garbanzos
25min
Menú: Vichyssoise. Salmón con espárragos verdes y salsa de queso manchego. Quesillo de yogur
1 Std. 10 Min
Menú: Sopa de judías blancas y fideos. Albóndigas con arroz y salsa de tomate. Cheesecake
1 Std. 20 Min
Crema bretona (de judías blancas)
30min
Crema de judías blancas y verduras
30min
Bollitos preñaos
50min
Tosta de cangrejo y atún
10min