Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di farina
- 200 g di acqua, tiepida
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 20 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 250 g di cubetti di lardo
- 300 g di panna acida (20% di grassi)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 - 3 cipolle, tagliate ad anelli
- 1 mazzetto di erbe aromatiche miste, fresche, a piacere (es. erba cipollina, prezzemolo)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Penne al porro
30 min
Knöpfli
50 min
Smoothie verde
5 Min
Panna acida
Geen beoordelingen
Knöpfli
50 min
Mostarda di Bénichon
Geen beoordelingen
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Sformato di lenticchie
1h 55min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Purè di verdure
Geen beoordelingen