咖哩蔬菜燉豬肉

咖哩蔬菜燉豬肉

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 蘑菇 (整顆)
    250 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 蒜頭
    50 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 紅辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 咖哩粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 百里香
    1 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    1 ½ 茶匙
  • 豬腰肉 切塊(約2.5公分)
    450 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 200 克
  • 白花椰菜 切大朵(約3公分)
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 28 g
Calorieën 1057.4 kJ / 252.8 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 13.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...