Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 2 cucharaditas de semillas de comino
- 2 cucharaditas de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de zanahoria en trozos (2-3 cm)
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 2-3 cm)
- 500 g de cebolla en juliana
- 1 cabeza de ajos (cortada transversalmente por la mitad)
- 750 g de caldo de verduras
- 250 g de arroz vaporizado
- 2 cucharadas de pasas sin semillas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1787 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Cuna de cordero rellena
1h 40min
Tarta de queso con sidra
1h
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11h
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30 min
Cordero con manzanas
1 godz. 45 min
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9h 15min
Maakouda (buñuelos de patata)
2h
Ternera rellena con guarnición de verduras
1 godz. 30 min
Batata guisada con conservas
30 min
Trigo tierno guisado con verduras
40 min