Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 2 cucharaditas de semillas de comino
- 2 cucharaditas de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de zanahoria en trozos (2-3 cm)
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 2-3 cm)
- 500 g de cebolla en juliana
- 1 cabeza de ajos (cortada transversalmente por la mitad)
- 750 g de caldo de verduras
- 250 g de arroz vaporizado
- 2 cucharadas de pasas sin semillas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1787 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con cordero
1h 10min
Guiso de verduras con caballa
30 Min
Macarrones con pez espada y berenjenas al romero
30 Min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 Min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50 Min
Conejo en papillote al lemon grass
1 Std. 30 Min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 Min
Salmón à la nage
30 Min
Judías verdes al curry con ternera y arroz blanco
1h 5min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30 Min
Arroz caldoso con pez espada
40 Min