Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 yk köri tozu
- 1 tutam toz tarçın
- 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- 1 tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tk şeker
- 1 tk tuz
- ½ - 1 tk kırmızı acı biber, damak tadına göre
- 30 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 20 g domates salçası
- 200 g yoğurt
- 200 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 160 g su
- 20 g limon suyu
- 600 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
- 300 g yeşil mercimek, 8 saat veya gece boyunca suda bekletilmiş, süzülmüş
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2610 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 14.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 godz.
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Keine Bewertungen
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Karnabahar Pilavı
10 Min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 Min
Vejetaryen Pizza
Keine Bewertungen
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Keine Bewertungen
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 godz.
Sebzeli Karides
40 Min