Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 yumurta
- 280 g kabak, küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 120 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 100 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1200 g su
- 1 tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 250 g Osmancık pirinci, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş
- 140 g ton balığı, konserve, yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş
- 100 g siyah veya yeşil zeytin, çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış
- 15 - 30 g kornişon turşu, dilimlenmiş
- 2 - 3 dal taze nane, sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş
- 1 - 2 yk zeytinyağı, damak tadına göre
-
1 ¼ - 1 ½
yk limon suyu
of 1 ¼ - 1 ½ yk sirke - 7 - 10 kiraz domates, ikiye ya da dörde bölünmüş
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2027 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fırınlanmış Havuç
30 分钟
Pancarlı Peynirli Ezme
15 Min
Moscow Mule
Keine Bewertungen
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1h 5min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 分钟
Elmalı Tart
1小时
Sebzeli Tavuk Fricasse
2小时
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 godz. 20 min
Buğday Salatası
35 分钟
Karpuzlu Limonata
15 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Bulgurlu maydanoz salatası
25 min