Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 naranjas
- 1 pato (entero), sin vísceras (aprox. 1,5-2 kg)
- 2 tiras de piel de limón
- 2 clavos
- 10 granos de pimienta negra
- 2 palos de canela (de aprox. 8 cm)
- 200 g de zumo de naranja recién exprimido
- 20 g de miel de azahar
- 100 g de licor de naranja (tipo Cointreau®)
- 20 g de salsa de soja
- 1 cucharada de vinagre
- 1 ½ cucharadas de extracto de buey
- 1000 g de agua
- 20 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1936 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de cordero con berenjenas
1h
Perdices confitadas
26 Std. 30 Min
Perdices con salsa de chocolate
3h
Conejo con mojo picón
20 min
Conejo en escabeche
48h 50min
Rissois de berberechos
2 godz.
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Terrinas de foie trufado
74h
Picantones a la cerveza
2 godz.
Codornices en escabeche de boletus
25 godz.
Conejo a la cazadora
50min