Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 545 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Freakshake gusto macarons
2 Std. 40 Min
Frollini classici al burro
50 Min
Salame di manzo al Montasio con contorno di porcini
1h 50min
Profiteroles
2hod.
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 Std. 30 Min
Diplomatica
3h 30 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Cake pops
4sa 25 dk
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1hod.
Crema chantilly
35 min