Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 545 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3h
Profiteroles
2h
Crema chantilly
35min
Crema pasticcera
15 λεπτ.
Cestini di crema e frutta
3h
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Mousse alle fragoline di bosco
4j 30 menit
Bignè al cioccolato
3h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min