Bignè con crema chantilly e frutti rossi

Bignè con crema chantilly e frutti rossi

4.2 20 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
18 pezzi

Ingrediënten

Pasta choux
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Crema chantilly
  • 130 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
  • 500 g di frutti rossi misti freschi

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 2 g
Calorieën 545 kJ / 130 kcal
Vetten 9.3 g
Koolhydraten 8.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...