Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 3 Frühlingszwiebeln, das Weiße in Stücken, das Grüne in 5 mm dicken Ringen
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Öl
- 100 g Weißwein
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 4 Prisen Pfeffer
- 150 g Champignons, klein, halbiert oder geviertelt
- 2 Prisen Salz
- 100 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatensuppe mit Salami und Feta
35min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min
Käsesuppe
15min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Gemüsesuppe bianco
35min
Zwiebelsuppe
45 min
Zwiebelsuppe
40 Min
Knoblauchsuppe
30 min
Feta-Cremesuppe
35min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min