碗仔翅

碗仔翅

4.6 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 紅蔥頭 稍微拍扁
    15 克
  • 紹興酒
    1 ½ 茶匙
  • 高湯
    1500 克
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    20 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    100 克
  • 豬肉絲
    150 克
  • 冬粉 泡軟,瀝乾,剪小段(約3公分)
    40 克
  • ½ - 1 茶匙
  • 深色醬油 (老抽)
    15 克
  • 地瓜粉 先與3大匙水調勻
    30 克
  • 先與1大匙水調勻
    1 顆
  • 白胡椒粉 (調味用)
  • 紅醋 (調味用)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15.5 g
Calorieën 907.5 kJ / 217.1 kcal
Vetten 6.8 g
Vezels 4.8 g
Koolhydraten 26.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...