香菇滷肉燥

香菇滷肉燥

4.7 110 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 人份

Ingrediënten

  • 豬油
    10 克
  • 紅蔥頭 切對半
    50 克
  • 洋蔥 切丁(約1公分)
    50 克
  • 蒜頭 略拍扁
    10 克
  • 乾香菇 泡軟,切丁(約1公分)
    15 克
  • 豬絞肉
    500 克
  • 米酒
    50 克
  • 醬油
    60 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 冰糖
    20 克
  • 200 克
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 人份

Natrium 3910.9 mg
Eiwitten 105.5 g
Calorieën 6199.6 kJ / 1483.2 kcal
Vetten 83.6 g
Vezels 8.9 g
Verzadigd vet 30.9 g
Koolhydraten 58.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...