Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 豬油
- 50 克 紅蔥頭 ,切對半
- 50 克 洋蔥 ,切丁(約1公分)
- 10 克 蒜頭 ,略拍扁
- 15 克 乾香菇 ,泡軟,切丁(約1公分)
- 500 克 豬絞肉
- 50 克 米酒
- 60 克 醬油
- 15 克 醬油膏
- 20 克 冰糖
- 200 克 水
- ½ 茶匙 五香粉
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 6 人份
- Calorieën
- 6199.6 kJ / 1483.2 kcal
- Eiwitten
- 105.5 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 83.6 g
- Verzadigd vet
- 30.9 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 3910.9 mg