Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Cake
- 10 large eggs, separated
- 160 g sugar
- 280 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
-
140
g hazelnuts
of 140 g almonds - 280 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
Ganache
- 200 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 180 g whipping cream
- 1 ½ tsp black food colouring
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Dalgona Coffee
10 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Exotic Smoothie
5 Min
Antioxidant detox juice
10 min
Meringue Ghosts
12h 25min
Savoury Crayfish Éclairs
1 Std. 20 Min
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Butter Beer
30 dk
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Tri-Coloured Cupcakes
1sa 30 dk