Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Base
- 50 g caster sugar
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 tsp vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 70 g plain flour
Filling
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g caster sugar
- 220 g double cream
- 250 g chestnut purée
- 250 g cream cheese
- 3 medium eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 1200 g water
Chocolate Ganache Topping
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 80 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 31.9 g
Alternatieve recepten
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11h 5min
Strawberry Olive Oil Cake
1u. 35min
Yoyo slice
2sa 30 dk
Black Forest Gateau
45 Min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 dk
Banana Split
45 Min
Coconut Pie
1u. 35min
Blueberry Cheesecake
5 Std.
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1sa
Banana Split Milkshake
30 dk
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3 Std. 35 Min
Exotic Fruit Pudding
5 dk