Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Base
- 50 g caster sugar
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 tsp vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 70 g plain flour
Filling
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g caster sugar
- 220 g double cream
- 250 g chestnut purée
- 250 g cream cheese
- 3 medium eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 1200 g water
Chocolate Ganache Topping
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 80 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 31.9 g
Alternatieve recepten
Gluten Free Cheese Choux
1h
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Orange Burst Biscuits
2h 10min
Ice Cream Layer Cake
43h 35 min
Chocolate Salami
4h 5 min
Couscous Cake with Fruit
1h 50 min.
Nougat Biscuits
2h 30min
Coconut Cookies
1 Std. 10 Min
Blueberry Cheesecake
5h
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2u. 5min
Cinnamon and Date Twists
50min