Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 帕瑪森起士粉
- 15 克 蒜頭
- 5 克 薑
- 15 片 新鮮薄荷葉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 乾燥巴西利
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- 20 克 鮮奶油
- 50 克 原味優格
- 15 克 檸檬汁
- 300 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 80 克 紅甜椒 ,切塊(約2公分)
- 80 克 新鮮香菇 ,去蒂對切
- 80 克 櫛瓜 ,切片(約1公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1444.5 kJ / 345.5 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.5 g