Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de citrouille, coupée en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba (voir "Conseil(s)")
- 50 g de lait
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 15 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 75.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain aux fruits secs et épices de Noël
1h
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Biscuits apéritifs "fantômes"
1h
Brioche tressée à la cannelle
3h
Manneles
1h 30min
Roulé de potiron
1h 30min
Brioche au potiron
3h 45min
Crêpe au potimarron, jambon et fromage
1h
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 godz. 20 min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Bretzel
1h 10min