Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Datteln, entsteint
- 700 g Rotkohl, in Stücken
- 10 g Essig
- 20 g Öl
- 100 g Orangensaft
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 2 Orangen, filetiert
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (ca. 5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 943 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20min
Asiatischer Möhrensalat
10min
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10min
Fenchel-Apfel-Salat
10min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10min