Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Mehl
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 weiße Zwiebeln, halbiert
- 150 g Bacon, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Crème fraîche
- 1 TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 300 g Pfifferlinge
- 1 rote Zwiebel, in feinen Ringen (2 mm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2864 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Lachs-Spinat-Cannelloni
1h 15min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min
Lachs mit Bröselkruste
45min
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1h 10 min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1h 25min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min