Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de comté, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de champignons de Paris frais, nettoyés et coupés en deux
- 100 g d'épinards frais
- 2 c. à café de basilic frais
- 300 g d'eau chaude
- 100 g de coulis de tomates
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type farfalle
-
150
g de ricotta
of 150 g de fromage frais, type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2059 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Pâtes au thon
30 min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 Min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35min
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20 min
Pesto-tomates confites
15min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Penne des montagnes et des plaines
35min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Nids de spaghetti
1h
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 min
Nouilles sauce verte et rose
20 min