Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ 大匙 烏醋
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 ½ 大匙 醬油
- 1 茶匙 辣椒粉
- 1 大匙 胡麻醬
- 1 ½ 茶匙 香油
- 500 克 高湯 (大骨高湯)
- 120 克 寬冬粉 ,泡軟後,用剪刀剪成二段
- 1 ½ 大匙 麻辣油
- 3 大匙 雞油辣椒 (如:老干媽®)
- 160 克 豬絞肉
- 2 大匙 無鹽烤花生
- 5 克 香菜
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3739 kJ / 894 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 2.5 g