Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le riz à sushi (la veille)
- 900 g d'eau
- 60 g de vinaigre de riz
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 300 g de riz à sushi
La garniture et le montage (le jour même)
- 100 g de betterave crue, coupée en fines lamelles
- 10 g de jus de citron
- 20 g d'huile de sésame
- 400 g de concombre, coupé en bâtonnets
- 1 ½ c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 6 tranches de saumon fumé, coupées en deux
- 1 mangue, coupée en fines lamelles
- feuilles de nori, pour la finition
- œufs de saumon, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2314.7 kJ / 550.8 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Makis au gingembre, champignon et avocat
1h
Onigiri aux thon et fromage frais
1h 5min
Sushis aux fruits
3h 10 min.
Donuts sushi
50min
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1h 45min
Makis au thon
2h
Makis
1h
Makis de légumes
8 godz. 30 min
Sushis aux fruits
3 Std.
Onigiris végétariens
2h
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12u. 40min
Assortiments de makis
1h 30min