Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le riz à sushi (la veille)
- 900 g d'eau
- 60 g de vinaigre de riz
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 300 g de riz à sushi
La garniture et le montage (le jour même)
- 100 g de betterave crue, coupée en fines lamelles
- 10 g de jus de citron
- 20 g d'huile de sésame
- 400 g de concombre, coupé en bâtonnets
- 1 ½ c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 6 tranches de saumon fumé, coupées en deux
- 1 mangue, coupée en fines lamelles
- feuilles de nori, pour la finition
- œufs de saumon, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2314.7 kJ / 550.8 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Onigiris végétariens
2 godz.
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2 godz.
Sushis aux fruits
3 godz. 10 min
Makis de légumes
8h 30 min
Tacos sushi
1h
Sushis aux fruits
3h
Donuts sushi
50 min
Makis
1h
Makis au gingembre, champignon et avocat
1h
Makis au thon
2 godz.
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12sa 40 dk
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1 godz. 45 min