Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 250 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
- 60 g d'oignons nouveaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 300 g de courgettes, coupées en dés (1 cm)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine à pain, pour fariner
- 250 g de tomates concassées en conserve
- 6 - 8 feuilles de basilic frais
-
2 - 3
brins de marjolaine fraîche, effeuillés
of 1 c. à café de marjolaine déshydratée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza aux légumes du soleil et basilic
1h 15min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Pizza aux poivrons
1h 55 min
Pizza aux légumes
1h 30min
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Lasagnes aux légumes
1h 15min
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza à la pomme de terre et aux légumes
2h
Lasagnes aux légumes
1h 15min
Pizza basilic, courgette et chèvre
2h
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza aux légumes
2u. 5min