Apparaten en accessoires
Safran-Aioli
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Sonnenblumenöl250 g
-
Knoblauchzehe1
-
Ei1
-
Zitronensaft1 TL
-
Senf1 TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Safranfäden 0,1 g (z.B. von Fuchs)1 Dose
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
1594 kJ /
381 kcal
Vetten
43 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Früh-Kartoffeln
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Würzige Aioli mit Sherry
40min
Kokosmarinade zu Lammspießen
1u. 25min
Kräuter Aioli ohne Ei
20min
Aprikosen-Curry-Sauce
35min
Aioli, klassisch
10min
Rote Mojo Sauce
10min
Mojo Amarillo
45min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Scharfe Aioli
10min
Estragon-Aioli ohne Ei
10min
Zitrus-Aioli
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min