Apparaten en accessoires
Farfalle aux quatre fromages
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
50 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
-
50 g de gorgonzola
-
50 g de fontina en morceaux (2-3 cm)
-
50 g de taleggio, en morceaux (2-3 cm)50 g de gruyère en morceaux (2-3 cm)
-
50 g de lait
-
50 g de beurre
-
320 g de pâte sèche, type farfalle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
23 g
Calorieën
2272 kJ /
543 kcal
Vetten
26 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pâtes
45 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Risotto bolognaise
45 Min
Mojito à la fraise
10 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Penne all’arrabbiata
20 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Penne au thon
35 Min
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Pain de viande
1 Std. 20 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min