Farfalle aux quatre fromages

Farfalle aux quatre fromages

3.9 42 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 50 g de gorgonzola
  • 50 g de fontina en morceaux (2-3 cm)
  • 50 g de gruyère en morceaux (2-3 cm)
    50 g de taleggio, en morceaux (2-3 cm)
  • 50 g de lait
  • 50 g de beurre
  • 320 g de pâte sèche, type farfalle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23 g
Calorieën 2272 kJ / 543 kcal
Vetten 26 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 58 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...