Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 克 黄鳝 洗净切段(2-3厘米)
- 2 茶匙 料酒 腌制用
- 适量 淀粉
- 适量 油 油炸用
- 5 克 姜 切片
- 10 克 油
- 2 瓣 蒜头
- 3 茶匙 糖
- 60 克 水
- 2 茶匙 老抽
- 4 茶匙 生抽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 茶匙 淀粉
- 2 茶匙 水
- 10 克 葱 切葱花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 751.7 kJ / 179.7 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 0.2 g