
Apparaten en accessoires
Apfel-Sellerie-Suppe
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knollensellerie ungeschält250 - 300 g
-
Äpfel ungeschält150 - 180 g
-
Wasser500 g
-
Gewürznelken2
-
Zitronenschale1 TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 EL
-
Schalotten halbiert60 g
-
Butter20 g
-
Dinkelmehl1 EL
-
Weißwein125 g
-
Apfelsaft125 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
-
Schlagobers70 g
-
Zitronenmelisse, frisch zum Dekorieren
Voeding per 1 Portion
Calorieën
208 kcal /
870 kJ
Eiwitten
2 g
Vetten
11 g
Koolhydraten
22 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
377 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

So genießt Österreich II
73 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk