Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ¾ TL Salz
- 250 g Langkornreis, weiß
- 1300 g Wasser
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 300 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Tomatenmark
- 15 g Balsamico
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer
- 7 - 10 Basilikumblätter, frisch
- ½ TL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelle Minestrone
20 Min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Djuvec-Reis
1 Std.
Menü: Gnocchi italienische Art, Topfen-Honig-Pudding mit Ribiselspiegel
45min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Erdäpfelsalat
1 Std.
One Pot Pasta Ratatouille
35min
One Pot Pasta
30min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min
Italienische Tomatensauce
2 Std. 5 Min