Apparaten en accessoires
Mediterraner Tomatenreis
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
5 Portionen
Ingrediënten
-
Salz2 ¾ TL
-
Langkornreis, weiß250 g
-
Wasser1300 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Olivenöl30 g
-
Tomaten, reif geviertelt300 g
-
Tomatenmark50 g
-
Balsamico15 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Cayennepfeffer (optioneel)¼ TL
-
Basilikumblätter, frisch7 - 10
-
Oregano, getrocknet½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1066 kJ /
255 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reis Beilagen
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Paprika-Gulasch mit Wurst
30min
Wälder Käsknöpfle
55min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Riebel
3u.
Tomatensauce (Grundrezept)
1u.
Erdäpfelsalat
1u.
One Pot Penne all`arrabbiata
30min
Djuvec-Reis
1u.
One Pot Pasta Ratatouille
35min
Schnelle Minestrone
20min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min