Apparaten en accessoires
Safranreis
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
5 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser1300 g
-
Salz nach Geschmack2 - 3 TL
-
Safranfäden (ca. 0,1 g)1 Päckchen
-
Kurkuma, gemahlen¼ TL
-
Zimtstange (optioneel)1
-
Gewürznelken (optioneel)2
-
Langkornreis250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
736 kJ /
176 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reis Beilagen
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1u. 15min
Rotwein-Pilz-Risotto
35min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2u. 15min
Pilaw-Reis
40min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9u.
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30min
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1u. 20min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1u. 35min
Schnelle cremige Polenta
25min
Risotto Milanese
35min
Kalbsrahmgulasch
1u.