Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g chocolate p/ culinária c/ 70% cacau
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 3 ovos
- 50 g açúcar
- 15 g brandy
- 15 g farinha
- Gengibre fresco ralado q.b.
- 1 embalagem de chocolate de leite (16 quadrados aprox.)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 36.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tempura de coco e legumes da primavera
30 λεπτ.
Petit Gateaux de frutos secos e chocolate
25 Min
Crocante de frutos vermelhos
1 Std. 30 Min
Duo de chocolate e avelã
3 Std. 30 Min
Fondant de caramelo
30 λεπτ.
Tarte de chocolate e praliné
1h 15min
Delícia de morango
1 Std. 30 Min
Minibolos de chocolate
35min
Soufflé de chocolate
45min
Crumble frio de framboesas
15 Min
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25 Min
Marquise de chocolate
3ωρ.