Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g chouriço s/ pele cortado em pedaços
- 80 g linguiça cortada em pedaços
- 150 g presunto cortado em pedaços
- 60 g banha de porco
- 60 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 50 g azeite
- 150 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
of 2 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 6 ovos grandes
- 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 2 pernas de frango, cozidas e desossadas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2340 kJ / 559.3 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 776.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Folar da ressurreição
8 Std. 10 Min
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Folar de carnes
2h 20min
Bola rápida de carne
55 Min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Bola de carne
1h 20min
Folar de Valpaços
4h 20 min.
Bôla de carne em vinha de alhos
8h
Arancini
1h 20min
Rabanadas
55 Min
Creme de pasteleiro
15 min
Pataniscas de bacalhau
50 Min