
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g chouriço s/ pele cortado em pedaços
- 80 g linguiça cortada em pedaços
- 150 g presunto cortado em pedaços
- 60 g banha de porco
- 60 g manteiga mais q.b. p/ untar
- 50 g azeite
- 150 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
of 2 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 6 ovos grandes
- 600 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 2 pernas de frango cozidas e desossadas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 559.3 kcal / 2340 kJ
- Eiwitten
- 24.9 g
- Vetten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Natrium
- 776.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Folar da ressurreição
8u. 10min
Geleia de marmelo
1u.
Marmelada
50min
Bolo-rei
3u. 15min
Bola rápida de carne
55min
Regueifa da Páscoa
3u. 15min
Folar de Valpaços
4u. 20min
Folar de carnes
2u. 20min
Doce branco com ameixa
4u.
Peras a vapor com massa folhada
1u.
Folar transmontano
3u. 50min
Bola de carne
1u. 20min