Apparaten en accessoires
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
12 doses
Ingrediënten
Praliné
-
açúcar100 g
-
avelã torrada50 g
Crepes
-
manteiga130 g
-
leite600 g
-
ovos3
-
farinha210 g
-
sal½ c. chá de
Creme
-
açúcar150 g
-
avelã torrada150 g
-
leite750 g
-
sal½ c. chá de
-
gemas de ovo6
-
amido de milho60 g
Cobertura
-
natas50 g
-
Cointreau10 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 doses
Eiwitten
12 g
Calorieën
2238 kJ /
535 kcal
Vetten
32 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
150 receitas - As melhores de 2015
151 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Bolo gelado
8u. 30min
Bolo xadrez
1u. 40min
Tarte gelada
3u. 20min
Mousse de chocolate com laranja
40min
Copinhos
1u. 30min
Estrelinhas de Natal
8u. 15min
Bolo Alasca
8u.
Soufflés de chocolate e laranja
45min
Peras a vapor com massa folhada
1u.
Merengues surpresa
8u.
Bolo merengado de avelã com natas e framboesa
35min
Bolo de chocolate sem farinha
1u. 45min