Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de chocolate preto
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 60 g leite
- 200 g chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Mousse de chocolate branco
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 100 g leite
- 250 g chocolate branco partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Mousse de chocolate de leite
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 80 g leite
- 250 g chocolate de leite partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa
1h 20min
Garibaldis
5 Std.
Panacotas de ameixa
5 Std.
Vulcões de chocolate e matcha
2h
Semifrio de framboesa
8u. 20min
Tarte de chocolate e framboesa
2 godz. 45 min
Cheesecake de chocolate
4 Std. 10 Min
Creme de alcachofra e mexilhão
Geen beoordelingen
Duo de chocolate e avelã
3 Std. 30 Min
Swirl de chocolate e framboesa
10 Min
Tarte fresca de maçã
6h
Mousse de três chocolates com crocante de cacau
5 Std.