Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de chocolate preto
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 60 g leite
- 200 g chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Mousse de chocolate branco
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 100 g leite
- 250 g chocolate branco partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Mousse de chocolate de leite
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 80 g leite
- 250 g chocolate de leite partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25 min
Cheesecake de morango no forno
4h
Tarte de chocolate com natas
45 min
Marquise de chocolate
3 godz.
Sanduíches com gelado de iogurte, coco e cereja
11h
Panacotas de ameixa
5h
Tabuleiros de massa folhada com ovos-moles e framboesa
1 Std. 30 Min
Mousse de chocolate com laranja
40 Min
Mousse de mirtilo
12h
Crumble de noz com gelado de baunilha e molho de chocolate
40 Min
Taça dos reis
8小时
Cheesecake de mirtilos
5h