Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 100 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 20 g manteiga
- 60 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65
- 4 ovos
- ½ c. chá de sal
Ovos-moles
- 70 g água
- 120 g açúcar
- 6 gemas de ovo
Montagem do folar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g doce de chila
- 3 ovos cozidos
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1695.7 kJ / 405.3 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 141.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão-de-ló de água
50min
Bolo-rainha
1h 20 min
Broas castelares
2 Std. 15 Min
Folar de Trás-os-Montes
2 godz. 30 min
Miniroscones de Reyes (minibolos-rei espanhóis)
3 Std.
Folar de carnes
2 godz. 20 min
Folar de amêndoa
35 min
Bolinhos de canela
40 Min
Coscorões
2 godz. 30 min
Folar de erva-doce
24 Std.
Sonhos de abóbora
1h 10min
Doce de amêndoa e ovos-moles
1h 20 min