Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 800 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 250 g vinho tinto
- 150 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas atadas (tomilho, salsa e rosmaninho)
- 200 g cogumelos laminados
- 10 g amido de milho
- 400 g cenoura cortada em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado dos reis
13 Std. 10 Min
Conchas com marisco e tapenade
Geen beoordelingen
Jardineira de carne
1u. 5min
Coq au vin
1 godz. 30 min
Tarte de cerejas
55min
Pilaf de arroz selvagem com porco
1 godz. 10 min
Cebolada de porco com batata e curgete assadas
1 godz. 15 min
Frango à provençal com batatas e pudim de chocolate
50 min
Guisado de porco com grão
1 godz. 45 min
Vitela à americana
1h 20min
Bifinhos rápidos
25min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min