Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base cheesecake alle mandorle
- 20 g di burro morbido, + q.b. per imburrare
- 200 g di mandorle tostate non salate (vedere consigli)
- 60 g di zucchero grezzo
- 1 pizzico di sale
Fichi caramellati
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 100 g di fichi secchi, a metà
- 100 g di acqua
- 80 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 170 g di zucchero
- 3 uova
- 170 g di burro, morbido
- 250 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
- 80 g di farina autolievitante
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 2 cucchiai di cannella in polvere, per guarnire
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1784 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di ricotta
50min
Tiramisù menta e cocco
8óra 35p
Cheesecake cotta alle fragole
1 godz. 30 min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30 Min
Tiramisù ricotta e mirtilli
5óra 15p
Torta degli addobbi
1 godz. 25 min
Bavarese alla liquirizia
5óra 15p
Cheesecake in vasetto
4 Std.
Cheesecake raw alle fragole
6 Std. 50 Min
Torta langotta di Luca Montersino
1 Std. 15 Min
Coppe di mascarpone al croccante
3 Std. 15 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 godz.