Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 380 g Mehl
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- 75 g Wasser
- 2 TL Öl
Füllung
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Kasseler, in groben Stücken
- 20 g Öl
- 400 g Sauerkraut, abgetropft
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Röstzwiebeln
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1 TL Paprika edelsüß
Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- Butter zum Einfetten
- 750 g Wasser
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2148 kJ / 2148 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 Std. 10 Min
Hackfleischschnecken
1 Std.
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2h
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2h
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2h
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40min
Hackfleisch-Nudelrolle
1 Std. 30 Min
Knusprige Baconschnitten
3 godz. 40 min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1 Std.
Überbackene Hackfleisch-Wirsing-Röllchen
50min
Ofen-Burger
1h 45min