Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en cuartos
- 75 g de calabacín con piel cortado en trozos
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de tomate maduro cortado en trozos grandes
- 1 cucharadita de sal (y un poco más para espolvorear las patatas)
- 1 cucharadita de azúcar
- 200 g de patata en rodajas
- 4 rodajas de congrio de la parte abierta (aprox. 600 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1342 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 dk
Congrio con guisantes y mejillones
35 dk
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Corvina con ratatouille
45 Min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40 dk
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 dk
Gallo con salsa de pimientos
30 dk
Carne guisada con fantasmas de patata
1h 30min
Redondo de ternera asado con verduras
1u. 35min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 dk
Papillote de pencas de acelga
30 dk
Corvina a la roteña
45 Min