Apparaten en accessoires
雪菜肉丝炒春笋
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
3 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
淀粉1 茶匙
-
油20
-
新鲜红辣椒 切片1 支
-
雪菜 泡水约2小时后冲洗干净,切末250 克
-
油15 克
-
笋 切丝120 克
-
盐1 小撮
-
糖½ 茶匙
-
料酒10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
863.3 kJ /
206.3 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
7.7 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China