雪菜肉丝炒春笋
TM5 TM6

雪菜肉丝炒春笋

4.4 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 克 猪里脊肉 ,切丝
  • 1 茶匙 淀粉
  • 20 油
  • 1 支 新鲜红辣椒 ,切片
  • 250 克 雪菜 ,泡水约2小时后冲洗干净,切末
  • 15 克 油
  • 120 克 笋 ,切丝
  • 1 小撮 盐
  • ½ 茶匙 糖
  • 10 克 料酒

Voeding
per 1 人份
Calorieën
863.3 kJ / 206.3 kcal
Eiwitten
9.1 g
Koolhydraten
3.1 g
Vetten
15.7 g
Vezels
7.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten