Apparaten en accessoires
笋干老鸭煲
Voorbereiding. 1u.
Totaal 14u. 20min
3 人份
Ingrediënten
-
油15 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
鸭 切块,焯水洗净备用450 克
-
料酒15 克
-
水1000 克
-
扁尖 泡水4-5小时后沥干水分100 克
-
笋干 切块,泡水一夜后沥干水分130 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Eiwitten
30.4 g
Calorieën
1929 kJ /
461 kcal
Vetten
34.6 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China