Apparaten en accessoires
韭黄炒牛肉丝
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
牛里脊 切丝200 克
-
料酒1 茶匙
-
淀粉1 满茶匙
-
油20 克
-
蒜头10 克
-
新鲜红辣椒2 支
-
韭黄 切段250 克
-
盐1 小撮
-
生抽2 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
17.2 g
Calorieën
665.3 kJ /
159 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
5.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China