Apparaten en accessoires
腊肉炒莴笋片
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
腊肉 切0.3厘米左右薄片150 克
-
姜 切片10 克
-
干辣椒 切段3 支
-
莴笋 去皮,切0.5厘米厚片300 克
-
红甜椒 去蒂去芯,切小块100 克
-
盐 (optioneel) 依腊肉的咸度调整¼ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
126.3 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
1251 kJ /
299 kcal
Vetten
26.6 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
7.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM6专属体验
12 recepten
China
China
高温专辑
37 recepten
China
China